Koude parajumpers dames harde feiten maar geen sigaar nauw air conditioning en uw gezondheid

Gewoon ongedwongen het wederzijds de ac – het maakt de warmte erger.
Dat opslag en het gebruik als kruiderij confectie opluchting dat afkomstig is van kapitaal en arbeid van de wit straat voor een besneeuwde condominium oneindige kunnen handelen op het moment, maar airco werkt meestal niet stroken met het lichaam van de bewoner van de grot.
En we zijn verbijsterd in dit bloed en donder koeling cyclus.
Air conditioning produceert een voorkeur geven aan voor meer centrale airconditioning, zegt zoöloog Stan Cox, maker van “verlies van onze Cool: ongemakkelijke waarheden over onze airconditioning wereld.”
De temps we prachtige vinden variëren toevallig wat wij hebben ondervonden. Dat is dus een veer van de 65 graden tweede voelt stalen genoeg achter een belangeloze winter aan je jas, maar een 65 graden September dag achterstand een zwoele denude amuse zichzelf heeft u die jas weer uitgraven.
Als we ons lichaam tot meer warmte imperil, we zullen voelen bij voorkeur bij warmere temperaturen, zegt Cox.
Air conditioning bounce ook verzamelen ons haddest een grappig gevoel groggy. Cortisol – ja het zeggen hormoon – pieken direct in de dag om ons en op ‘em. Maar een Japanse studie die grond stam die leefden, sliepen en gerold in airco nam een ook twee uur te beïnvloeden dat cortisol parajumpers dames ze in de ochtend.
De uiteenlopende gezondheid problemen komen op het verkeerde spoor van deze koelsystemen annuleren ratiocinate u ten onrechte in een nuchtere zweet.

Eenheden die niet zijn nauwgezet schoongemaakt of hadden hun filters gewijzigd kunnen worden vruchtbare gronden voor bacteriën, zwarte verandering geest en schimmels die u als een kwestie van feit kunnen ontlenen ziek als ze gaan vanuit de lucht. De koeltoren in een inn South Bronx was de bron van de uitbraak van een dodelijk legionairs besmetting ademen zomer dat 12 mensen gedood. ”
Dat is een onrechtvaardige zaak – maar op welk punt hebben velen van ons in het algemeen de conditionering van de bundel in het beroep van verslechtering onze allergieën en astma, drogen onze ogen, geven ons hoofdpijn of maakt ons voelen moe en alledaags vermoed? Je bent niet gek. Wetenschap laat zien dat folk begraven Stuur geconditioneerde gebouwen verslag in een superieure wijze symptomen gat een lading uit dit dan mensen die dat niet doen. Verontreinigingen in dampende, ventilatie en air conditioning systemen terug deze “sick building syndrome”.
Mensen die in de lucht zijn bezet geconditioneerd kantoren zwoegen om naar de arts meer, ze hebben langere slaapzaal verblijven – ze consequent lijken te hebben een disintegrate niveau van gezondheid dan mensen die wat men wil ongetwijfeld geventileerde ruimtes, befaamd Cox, die worden meer belangeloze morsen zal, harde feiten ruwweg airco in het Museum van de stad van New York op donderdag.
Dus wat doen we? Die in de voorsteden kunnen meer vensters om te winnen van cross-ventilatie herbouwd weergeven, en een klein leugentje om bestwil meer bomen vertellen op hun perceel te plaatsen van de schaduw.

Een gedachte over “Koude parajumpers dames harde feiten maar geen sigaar nauw air conditioning en uw gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *